Om Lemooree™

Välkommen till Lemooree, din ultimata destination för högkvalitativa hårbyggande fiberprodukter.

På Lemooree brinner vi för att förse våra kunder med hårfibrer av högsta kvalitet som tillgodoser deras unika hårbehov, allt till överkomliga priser. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå det hår du alltid har önskat, öka ditt självförtroende och förbättra din övergripande look.

Med ett brett utbud av innovativa och prisvärda hårfiberprodukter strävar vi efter att tillgodose våra uppskattade kunders olika behov och preferenser. Oavsett om du har att göra med tunt hår, kala fläckar eller bara vill lägga till volym och tjocklek till dina lockar, har Lemooree den perfekta lösningen för dig.

Som ett pålitligt namn i branschen stöds Lemooree av många års erfarenhet och ett engagemang för excellens. Vi prioriterar kvalitet i varje aspekt av vår verksamhet, från att köpa de finaste naturliga ingredienserna till att leverera exceptionell kundservice.

Utforska vår samling av hårbyggande fibrer och upptäck kraften i ett naturligt utseende, fylligare hår. Följ med de otaliga individerna runt om i världen som redan har upplevt Lemoorees transformationseffekter. Börja din resa mot hårförtroende idag.

Lemooree drivs av Shenzhen RongshengYang Technology Co., Ltd., ett välrenommerat företag som grundades 2016. Som en av våra uppskattade satsningar exemplifierar Lemooree vårt engagemang för att leverera exceptionella produkter och oöverträffad kundservice. Vårt uppdrag är att överträffa dina förväntningar och säkerställa din största tillfredsställelse.

Kontaktinformation

Lemoorees högkvarter

Shenzhenshi Rongshengyang kejiyouxiangongsi
Shenzhenshi Futianqu Yuanlingjiedao Baguasanlu
Bagualing Gongyequ Danshensushe Di 24 Dong 422
Shenzhen, Guangdong 518000 Kina

HongKong Office

Rong Sheng Yang Limited
ROOMS 1318-19, 13/F, HOLLYWOOD PLAZA,
610 NATHAN ROAD,
MONGKOK, KOWLOON, HONG KONG

Kundtjänst: service@lemooree.com