FAQ

Vad gör Lemooree Hair Building Fibres, exakt?

Lemooree-hårbyggnadsfibrer ger naturlig och omedelbar täckning för kala fläckar, gråa rötter och tunna områden som en bred del, glesa tinningar, tunnare delar av kronan eller hårfäste. Dessa små hårliknande fibrer blandas naturligt med hårstrån och rötter, vilket gör att befintliga hårstrån oupptäckligt blir tjockare för att fylla upp de tunnare hårområdena och minska synligheten av hårbotten, vilket ger ett tjockare och fylligare hår. Ingen kommer att veta att vi använder Lemooree ens från en närmare titt.

Hur applicerar jag Lemooree hårfibrer?

Torka och styla håret som vanligt, se till att ditt hår är helt torrt och rent. 2. Skaka hårfibrer i eventuella tunna områden. 3. Klappa eller kamma försiktigt det applicerade området för att skingra hårfibrerna för en mer naturlig look. 4. Hårspray rekommenderas efter applicering av hårbyggnadsfibrerna för längre och bättre täckning. Hela processen ovan tar mindre än 5 minuter för ett naturligt täckande resultat.

Jag är helt skallig. Kan jag använda Lemooree Hair Building Fibres?

Lemooree Hair Building Fibers fäster vid dina hårrötter och hjälper till att tjockna ditt befintliga hår. Så vi rekommenderar inte att du använder Lemooree Hair Building Fibres om du är helt skallig.

Påverkar Lemooree hårbyggnadsfibrer hårväxten?

Nej. Lemooree Hair Building Fibers blandas naturligt med hårstrån och rötter, vilket gör att befintliga hårstrån oupptäckbart blir tjockare för att fylla upp de tunnare hårområdena, så det påverkar inte hårväxten.

Kan Lemooree Hair Building Fibers täcka grå rötter eller färgbehandlad rotåterväxt?

Ja, Lemooree fungerar perfekt för att dölja både grå rötter och färgbehandlad rotåterväxt!

Är Lemooree Hair Building Fibres säkert att använda varje dag? Kommer det att göra att min hårbotten kliar?

Lemooree är en naturprodukt. Det är säkert och kan användas varje dag. Lemooree hårbyggnadsfiber är gjord av bomull (Gossypium herbaceum), den innehåller inga konstgjorda fyllmedel, konserveringsmedel och inga animaliska ingredienser, den är allergivänlig och lämpar sig även för de mest känsliga hårbotten, så den kommer inte att klia i hårbotten.

Är Lemooree Hair Building Fibres en hårfärgning? Kommer det att färga mitt hår?

Nej. Lemooree är inte ett hårfärgningsmedel och det färgar inte ditt hår eller hårbotten, det fäster på ditt naturliga hår bara för att få ditt befintliga hår att se tjockare ut.

Vilka är ingredienserna?

Lemooree hårfibrer är gjorda av Gossypium Herbaceum (Levant bomull) och naturliga mineraler (används som färgämnen för att matcha din hårfärg). Det är naturligt och säkert för ditt hår och hårbotten.

Kommer Lemooree Hair Building Fibres att fungera med alla hårtyper?

Ja, Lemooree Hair Building Fibres fungerar med alla hårtyper och texturer, inklusive kort, långt, lockigt, kinky, vågigt, flätat, frissigt, rakt, färgat hår etc.

Hur länge kommer Lemoore Hair Building Fibers att sitta på plats?

Lemoore Hair Building Fibre kommer att sitta på plats tills du schamponerar håret.

Fläckar Lemooree hårfiber?

Nej, Lemooree kommer inte att fläcka dina kläder eller kudde och det kan lätt dammas av.

Behöver jag speciellt schampo för att ta bort Lemooree hårbyggnadsfibrer?

Nej, tvätta håret med ditt favoritschampo som vanligt. Det kommer lätt att tvättas ur.

Vilka färger erbjuder Lemooree?

Lemooree hårbyggnadsfibrer finns i 10 färger inklusive svart, mörkbrun, mellanbrun, ljusbrun, blond, mellanblond, ljusblond, Auburn, grå och vit.

Hur väljer jag den bästa rätta färgen för att matcha mitt hår?

Det bästa resultatet är att välja samma färg som din hårrotsfärg. Om du är mellan nyanser, gå med den mörkare. Du kan också applicera två färger som ligger närmast din hårfärg och göra en anpassad nyans som matchar ditt hår.

Kommer Lemoore hårbyggnadsfibrer lätt att falla av?

Nej, Lemoore hårfiber är resistent mot svett, lätt regn och vind. Den klamrar sig fast vid dina hårrötter och håller sig stadigt på plats bättre än andra märkesfibrer på marknaden.

Behöver jag använda hållarsprayen? Kan jag använda min egen spray?

Spray är valfritt. Du behöver inte använda hårspray. Om du vill ha längre och bättre täckning rekommenderar vi att du använder ditt favorit dagliga hårspray efter applicering av hårbyggnadsfibrerna.

Kan jag använda hårstylingsprodukter och Lemooree hårfibrer samtidigt?

Ja, applicera stylingprodukterna som geler, mousser, pastor, serum först. Låt stylingprodukter och din hårbotten torka helt innan du applicerar hårfibrer.

Hur länge håller en flaska Lemooree hårbyggnadsfibrer?

Det varierar verkligen beroende på hur stor yta du täcker och om du använder fibrerna varje dag, men i genomsnitt räcker flaskan på 28 g ungefär för 50-80 dagars leverans.

Kommer förpackningen och leveransen att vara diskret?

Ja, din beställning kommer att skickas i de omärkta postlådorna eller kuverten, så ingen kommer att veta vad som finns inuti.

Om jag inte är nöjd med mitt köp, kan jag få tillbaka mina pengar?

Ja, du kan kontakta oss för att göra en retur för full återbetalning.

Har du frågor? mejla oss: service@lemooree.com