Hur Lemooree Hair Building Fibres fungerar

Före och efter jämförelsebilder med användning av Lemooree Hair Building Fibers

Lemooree hårbyggnadsfibrer erbjuder en naturlig och omedelbar lösning för att dölja kala fläckar, gråa rötter och förtunnade områden som en bred del, glesa tinningar, tunnare krona eller hårfäste.

De fina hårliknande fibrerna smälter samman sömlöst med dina hårstrån och rötter, förtjockar omedelbart ditt befintliga hår för att fylla ut tunna områden och minimera hårbottens synlighet, vilket resulterar i ett fylligare, tjockare utseende.

Med Lemooree ser ditt hår så naturligt ut att ingen kan säga att du använder det ens på nära håll.

Vad den gör.

  • Fyller omedelbart ut tunna områden.
  • Får fint hår att se helt tjockt och fylligt ut.
  • Utmärkt som en root-touch-up mellan färgerna.
  • Fungerar för både män och kvinnor.
  • Lemooree är inte ett hårfärgningsmedel och det kommer inte att färga ditt hår eller hårbotten, det fäster bara på ditt hår för att få ditt befintliga hår att se tjockare ut.
  • Den är fläckfri, även om den faller på dina kläder eller kudde, damma bara av dem lätt.
  • Den är resistent mot svett, perfekt för aktiva individer. Den kommer att hålla sig stadigt på plats även under blåsigt och lätt regn.
  • Tvättas enkelt ur med dagligt schampo.

Naturliga växtbomullsfibrer, hypoallergena.

Levant bomull, är en bomullsart som planterats i den halvtorra ökenregionen i Nilbassängen i Egypten

Lemooree hårbyggnadsfibrer är gjorda av Gossypium Herbaceum, en bomullsart allmänt känd som Levant-bomull, som odlas i den halvtorra ökenregionen i Nilbassängen i Egypten.

Den här typen av bomull är känd för sin höga kvalitet och renhet, vilket är anledningen till att vi använder den i våra produkter.

Lemooree Hårbyggnadsfibrer Naturlig växt Bomullsfibrer Allergivänlig

Till skillnad från andra hårbyggande fibrer på marknaden innehåller Lemooree inga syntetiska färgämnen, fyllmedel, konserveringsmedel eller andra konstgjorda kemikalier.

Vår helt naturliga formel är hypoallergen och skonsam mot även de mest känsliga hårbotten, vilket ger en säker och effektiv lösning för dem som söker tjockare, fylligare hår utan några starka kemikalier eller irriterande ämnen.

Cruelty Free

Lemooree Hair Building Fiber, Cruelty Free

På Lemooree har vi åtagit oss att skapa högkvalitativa hårvårdsprodukter som inte bara ger effektiva resultat, utan också prioriterar djurens välbefinnande.

Vi är övertygade om att djurförsök är onödigt och grymt, vilket är anledningen till att alla våra produkter är certifierade som fria från grymhet och har aldrig testats på djur.

Visste du att mer än 100 miljoner djur testas varje år? Vi vägrar bidra till denna statistik och har istället valt att endast använda naturliga, säkra ingredienser som är skonsamma mot både ditt hår och miljön.

Så när du väljer Lemooree kan du må bra av ditt köp med vetskapen om att du stödjer ett varumärke som värdesätter livet för alla levande varelser.

BESTÄLL NU